About us

O nama

Microwell, spol. s r.o., osnovan 1992, sastoji se od tri poslovna odjela. Nakon prvog odjela industrijskih mjernih rješenja, drugi odjel je osnovan 1996, s naglaskom na klimatizacijskim rješenjima. Najmlađi i najbrže rastući odjel specijaliziran je u razvoju, proizvodnji i distribuciji odvlaživača zraka i sistema grijanja. Temeljen na sveobuhvatnom znanju i iskustvu mjernog i klimatizacijskog odjela, osnovana je 2003. nakon što je prepoznat zahtjev tržišta za inovativnim, naprednim, pouzdanim i učinkovitim proizvodima. Microwell kontinuirano ulaže u proizvodni pogon cijele palete proizvoda sa vlastitim razvojnim i istraživačkim pogonom, laboratorijem i odjelom za ispitivanja.

Danas smo stručnjaci u odvlaživanju i grijanju bazena, sa više od 5000 uspješno dovršenih projekata, od bazena, jacuzzija, toplica, hotela i zabavnih centara, muzeja, galerija, medicinskih objekata, uzgojilišta sitne ribe i meduza, kondicioniranja vina i objekata za oporavak konja. Ponosni smo što izvozimo u 30+ zemalja. Budući da korisnici u svakoj zemlji i na svakom tržištu zahtjevaju različite opcije i vrijednosti proizvoda, uvijek smo pažljivo slušali što to naši kupci traže. Većina naših proizvoda i pribora stvoreno je usko surađujući sa našim klijentima.

Naši proizvodi pružaju performanse i vrijednosti koje traže kupci u raznim zemljama. Nikada nismo htjeli prodati samo kutiju, već smo uvijek osiguravali rješenje. Vjerujemo da se naša snaga nalazi u rasponu modela, brojnim izvedbama i opcijama, potpunoj fleksibilnosti prema svakoj pojedinačnoj primjeni i prema želji svakog kupca kroz različite dodatke i pribor. Vjerujemo da ne postoji bazen ili sauna ili jacuzzi ili spa ili hotel koji ne bi mogao biti uslužen Microwell proizvodima.

Zapošljavamo neke od najboljih inženjera iz srednje Europe. Ponosni smo na naš program osobnog rasta & vještina za naše zaposlenike, kako bi se kontinuirano nadopunjavalo njihovo znanje i kompetentnost. Zato imamo povjerenja savjetovati vas.

Podržani sa 4 podružnice u Slovačkoj, Republici Češkoj i Mađarskoj i mrežom distributera u preko 30 zemalja širom svijeta, opslužujemo kupce u Europi, Rusiji, Turskoj, Brazilu, Južnoj Africi i Srednjem Istoku.

Ukoliko imate upit molimo vas da nas kontaktirate.