Quality And Certification

Kvaliteta i certifikati

Mi u Microwellu vjerujemo u konstantno poboljšanje našeg rada, unaprijeđujući naše procese i proizvodeći uređaje koji nadilaze potrebe naših klijenata. Motivacija za poboljšanje postojećeg i premašivanje prosječnog je ono što nas određuje i razlikuje od naše konkurencije. Samo osiguravajući natprosječan posao i proizvode koji su vodeći na tržištu ostat ćemo lideri kao inovativan i pouzdan industrijski brend kojem se vjeruje.

Težimo dugoročnom uspjehu koji gradimo na temelju kvalitete u svim poslovnim fazama i aspektima rada.

  • Usklađivanje potreba kupca s ključnim prednostima
  • Kontinuirano poboljšanje proizvoda i procesa
  • Ulaganje u nove tehnologije
  • Razvoj, osnaživanje i podrška članova tima
  • Tretiranje svih članova tima partnerima, s dostojanstvom i poštovanjem
  • Implementacija procesa, opreme i kontrole sistema i provjere kvalitete

UPRAVLJANJE KVALITETOM

Politika kvalitete Microwella je definirana u skladu sa međunarodnim standardima dobre prakse STN EN ISO 9001:2001 u 2009. godini, recertificirana 2013. i iznova potvrđena 2017. godine.

UPRAVLJANJE OKOLIŠEM

Ponosni smo što smo nositelji certifikata sustava upravljanja okolišem STN EN ISO 14001:2005, koji je dobiven 2011. godine i uspješno recertificiran 2017. godine.

UPRAVLJANJE ZAŠTITOM ZDRAVLJA I SIGURNOSTI

Sukladno svim zahtjevima Microwell je stekao certifikat upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti STN OHSAS 18001:2009 u 2013. godini, koji je recertificiran 2017. godine.

Svi naši proizvodi su zasebno testirani za CE oznaku sukladnosti za uređaje prodane unutar Europskog gospodarskog područja.