Quality And Certification

Kvaliteta i certifikati

Mi u Microwellu vjerujemo u konstantno poboljšanje našeg rada, unaprijeđujući naše procese i proizvodeći uređaje koji nadilaze potrebe naših klijenata. Motivacija za poboljšanje postojećeg i premašivanje prosječnog je ono što nas određuje i razlikuje od naše konkurencije. Samo osiguravajući natprosječan posao i proizvode koji su vodeći na tržištu ostat ćemo lideri kao inovativan i pouzdan industrijski brend kojem se vjeruje.

Težimo dugoročnom uspjehu koji gradimo na temelju kvalitete u svim poslovnim fazama i aspektima rada.

  • Usklađivanje potreba kupca s ključnim prednostima
  • Kontinuirano poboljšanje proizvoda i procesa
  • Ulaganje u nove tehnologije
  • Razvoj, osnaživanje i podrška članova tima
  • Tretiranje svih članova tima partnerima, s dostojanstvom i poštovanjem
  • Implementacija procesa, opreme i kontrole sistema i provjere kvalitete

UPRAVLJANJE KVALITETOM

Politika kvalitete Microwella je definirana u skladu sa međunarodnim standardima dobre prakse STN EN ISO 9001:2001 u 2009. godini, recertificirana 2013. i iznova potvrđena 2019. godine.

UPRAVLJANJE OKOLIŠEM

Ponosni smo što smo nositelji certifikata sustava upravljanja okolišem STN EN ISO 14001:2005, koji je dobiven 2011. godine i uspješno recertificiran 2019. godine.

UPRAVLJANJE ZAŠTITOM ZDRAVLJA I SIGURNOSTI

Sukladno svim zahtjevima Microwell je stekao certifikat upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti STN OHSAS 18001:2009 u 2013. godini, koji je recertificiran 2017. godine.

OHSAS 18001 zamijenjen je 14. studenog 2019. tijekom revizijske potvrde certifikatom ISO 45001.

Svi naši proizvodi su zasebno testirani za CE oznaku sukladnosti za uređaje prodane unutar Europskog gospodarskog područja.