Micro+

Micro+

INOVATIVNA RJEŠENJA & TEHNOLOŠKE PREDNOSTI

MICROWELL razvija i proizvodi zaokružen asortiman proizvoda u dva ključna područja specijalizacije – sustave odvlaživanja i grijanja. Kroz kontinuiran razvoj i trajni fokus na kupce, naši proizvodi postižu rezultate zbog kojih su vodeći. U svakom koraku razvojnog procesa, od istraživanja do sklapanja i montaže, MICROWELL proizvodi pokazuju inovativnost, sofisticirani inženjering, vrhunsku kvalitetu i umijeće zaposlenika. Okarakterizirani kao predvodnici trendova MICROWELL proizvodi se temelje na našoj osnovnoj predanosti. Predani smo učinkovitosti.

UČINKOVITOST OD ZNAČAJA

Naš fokus je kontinuirano na energetskoj učinkovitosti u svakom dijelu naših proizvoda. Naš cilj je biti energetski najučinkovitiji na tržištu kako bismo mogli našim kupcima uštedjeti novac za utrošenu energiju. Naši proizvodi su opremljeni sa funkcijama koje su jedinstvene za MICROWELL uređaje.

microCONTROL+ predstavlja tehnologiju najpreciznije i najekonomičnije kontrole vlage. Primjenjuje se kod kanalnih odvlaživača zraka. microCONTROL+ skraćuje vrijeme rješavanja problema i ukupno pridonosi zdravijem okolišu brže i učinkovitije od bilo kojeg drugog odvlaživača.

Uređaji označeni sa microCOMPRESSOR+ oznakom imaju posebne kompresore sa maksimalno fino podešenim radom za odvlaživače i toplinske pumpe, postižući najbolje performanse uz najmanju potrošnju energije.

microECONOMY+ je tehnologija za kontrolu cirkulacijske pumpe. Toplinska pumpa Microwell s microECONOMY+ osigurava brže i povoljnije grijanje vašeg bazena od bilo koje druge toplinske pumpe.

Odvlaživači s oznakom microENERGY+ su opremljeni isključivo s energetski najštedljivijim DC ventilatorima. To rezultira željenim učinkom, tihim radom i svakodnevnom uštedom na trošku energije.

microSAFETY+ je sistem nadzora koji je standardno uključen u DRY SIREN modele bazenskih odvlaživača zraka. Sistem konstantno nadzire svaki DRY SIREN sušač zraka. U slučaju naznake tehničkih problema ili mogućih nepravilnosti u radu sistem kreira opsežan izvještaj sa tehničkim podacima i automatski ga šalje u Microwell. Microwell tada ima mogućnost savjetovati distributera, prodavača ili instalatera koje neophodne korake moraju poduzeti kako bi se uklonio problem i izbjegla daljnja oštećenja. microSAFETY+ učinkovito štiti vašu imovinu 24/7. Prijenos podataka je sigurnosno šifriran.

Ova oznaka predstavlja iznimno tih rad uređaja.

42 dB (A) na 1m udaljenosti od odvlaživača

30 dB (A) na 10m udaljenosti od toplinske pumpe

Microwell uređaji su dizajnirani kao „plug-n-play“ naprave. U pravilu, instalacija može komotno obaviti jedan tehničar ili vlasnik bazena osobno.

Microwellova jedinstvena zaštita kako bi se izbjegla oštećenja vaše imovine ili toplinske pumpe kod temperatura ispod 0°C.

Posebni prigušivački blokovi za uklanjanje vibracija standardno se isporučuju uz svaku Microwell toplinsku pumpu.